Pregatire profesionala

Echipa Asociatiei Psihologilor BRASOVENI isi propune si va garanteaza o informare in detaliu asupra institutiillor de formare,cursurilor si programelor de formare acreditate pentru dezvoltarea dvs pe diferite trepte de specializare, unde le gasiti? ce durata implica? la ce cost financiar sa va asteptati si bineinteles de ce aveti nevoie de o astfel de pregatire de baza, complementara si continua!

Din punctul nostru de vedere si speram in curand si al dumneavostra, consideram ca traim vremuri in care informatia, tehnologia, metodologia si legislatia domeniilor de activitate ale fiecaruia dintre noi avanseaza repede, astfel ca este inadmisibil sa nu constientizam nevoia fiecaruia dintre noi de formare continua, permanenta pentru a putea oferi la randul nostru servicii de inalt standard profesional.

Universitati brasovene

Universitatea "Transilvania"
Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei

Universitatea "Spiru Haret"
Facultatea de Psihologie si Pedagogie

Etica si Deontologie

Codul deontologic al profesiei de psiholog

American Psychological Association's (A.P.A.)
Ethical Principles of Psychologists and Code of Conduct

European Federation of Psychologist"s Associations (E.F.P.A.)
Ethical Codes

Membrii APBv

Membrii asociatiei au o vasta experienta in specialitati apartinand psihologiei muncii si organizationale, transporturilor, psihologiei clinice si psihoterapie, psihologiei educationale si psihologiei pentru aparare ordine publica si siguranta nationala.

detalii

Asociatia APBv

Asociatia Psihologilor BRASOVENI este o persoana juridica de drept privat, autonoma, apolitica, non-guvernamentala si non-profit,cu scopul de a pregati,promova si implementa proiecte si activitati pentru evaluarea calitatii vietii, a starii de sanatate fizice si psihice...

detalii

Proiecte APBv

Asociatia Psihologilor BRASOVENIisi propune si bineinteles doreste ca dumneavoastra sa faceti parte din echipa noastra; impreuna sa implementam cele mai ambitioase proiecte din domeniul psihologiei atat la nivel local cat si la nivel national ...

detalii