Proiecte APBv

Asociatia Psihologilor BRASOVENI isi propune si bineinteles doreste ca dvs sa faceti parte din echipa noastra; impreuna sa implementam cele mai ambitioase proiecte din domeniul psihologiei atat la nivel local cat si national. Proiectele noastre sunt menite sa aduca o mai buna cunoastere a problemelor societatii umane, a rezolvarii acestora, si nu in ultimul rand sa sublinieze ca a fi psiholog inseamna sa fii deschis semenilor tai, sa fii un bun prieten, inseamna sa muncesti mult pentru constructia unei societati mai eficiente, mai calde, mai plina de intelegere si de ajutor reciproc.

Propunere de proiect

Acordarea de certificatelor APBv de calitate - Psih. princ. Alexandru Gaianu

Acordarea de certificate de calitate și încredere formelor de exercitare a profesiei de psiholog sau structurilor de psihologie, care au ca psihologi titulari membrii ai Asociației Psihologilor Brașoveni și solicită această certificare.
Pentru a descarca formularul aveti nevoie de Acrobat Reader sau Adobe Acrobat Profesional.
Dupa download, il puteti completa, printa PDF si trimite pe adresa de email certificare@apsibv.ro, sau il puteti printa, scana si trimite pe aceeasi adresa de email.

Proiect APBv: "Psihologul de familie" - Dr. Psih. Catalin Marius Gherasim

O solutie profesionista si reala in rezolvarea problemelor de sanatate psihica si moral-civica, a relatiilor dintre membrii familiei de baza si societate – implementată de Asociatia Psihologilor Brasoveni.

Membrii APBv

Membrii asociatiei au o vasta experienta in specialitati apartinand psihologiei muncii si organizationale, transporturilor, psihologiei clinice si psihoterapie, psihologiei educationale si psihologiei pentru aparare ordine publica si siguranta nationala.

detalii

Asociatia APBv

Asociatia Psihologilor BRASOVENI este o persoana juridica de drept privat, autonoma, apolitica, non-guvernamentala si non-profit,cu scopul de a pregati,promova si implementa proiecte si activitati pentru evaluarea calitatii vietii, a starii de sanatate fizice si psihice...

detalii

Proiecte APBv

Asociatia Psihologilor BRASOVENIisi propune si bineinteles doreste ca dumneavoastra sa faceti parte din echipa noastra; impreuna sa implementam cele mai ambitioase proiecte din domeniul psihologiei atat la nivel local cat si la nivel national ...

detalii