Evenimente

Asociatia Psihologilor BRASOVENI va organiza impreuna cu nume de rezonanta din psihologia romaneasca, precum si cu institutii de profil si alte organisme private sau de stat, sesiuni stiintifice sub forma de workshop-uri, conferinte si congrese nationale si, in plan mediu de actiune, parteneriate cu organisme externe.

Dorim sa subliniem ca membrii APBv vor beneficia de facilitati considerabile la aceste evenimente, pe treapta fiecaruia de specializare si in functie de gradul de implicare in procesul organizarii acestora.

Asociatia Psihologilor BRASOVENI doreste sa multumeasca membrilor care au contribuit la formarea ei pentru credinta si ambitie, dar si viitorilor membrii care vor dori sa participe la dezvoltarea acesteia.

Membrii APBv

Membrii asociatiei au o vasta experienta in specialitati apartinand psihologiei muncii si organizationale, transporturilor, psihologiei clinice si psihoterapie, psihologiei educationale si psihologiei pentru aparare ordine publica si siguranta nationala.

detalii

Asociatia APBv

Asociatia Psihologilor BRASOVENI este o persoana juridica de drept privat, autonoma, apolitica, non-guvernamentala si non-profit,cu scopul de a pregati,promova si implementa proiecte si activitati pentru evaluarea calitatii vietii, a starii de sanatate fizice si psihice...

detalii

Proiecte APBv

Asociatia Psihologilor BRASOVENIisi propune si bineinteles doreste ca dumneavoastra sa faceti parte din echipa noastra; impreuna sa implementam cele mai ambitioase proiecte din domeniul psihologiei atat la nivel local cat si la nivel national ...

detalii